Saradnja

Dino Muharemović ponovo piše za Miroslava Škoru

Objavljeno: 31.01.2019. u 18:13

Zadovoljstvo mi je raditi sa Škorom koji je pravi profesionalac, kaže naš hitmejker

Odlični Dino Muharemović već godinama spada u red naših najtraženijih autora. U karijeri sarađivao je sa najpopularnijim pjevačima u našoj zemlji, ali i sa brojnim zvijezdama iz regiona.

"Prvi poljubac", "Požuri", "Stara kuća", "Dodirni me slučajno", "Duše su se srele", "Kasno će biti kasnije", "Mostarska" samo su neki od hitova koji su izašli iz pera Muharemovića.

Posljednja od zapaženih pjesama koju je uradio je "Meni više ništa ne treba" za "Crvenu jabuku", a nedavno je Dino u Zagrebu imao sastanak sa Miroslavom Škorom sa kojim uspješno sarađuje posljednjih godina.

- Zadovoljstvo mi je raditi sa Škorom koji je pravi profesionalac. Čovjek sa velikom karijerom i iskustvom i svaki susret donese nam novu saradnju. Pored Škore u narednom periodu radit ću i za Dženana Lončarevića. Kada su u pitanju pjevačice na prvom mjestu je Slađana Mandić. Ona je stvarno osoba koja ima sve predispozicije da postane velika zvijezda – kaže naš hitmejker Muharemović.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije