open-navfaktor-logo
search
Divan gest
Dječak imena Corona požalio se Tomu Hanksu da mu se rugaju, reakcija glumca oduševila javnost
Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson prve su slavne osobe koje su javno objavile da su pozitivne na koronavirus te su ostali u izolaciji 2 sedmice u Australiji gdje su se našli zbog poslovnih obveza.
24.04.2020. u 14:35
get url
text
Tom Hanks i dječak Corona

Za vrijeme borbe s virusom, 8-godišnji dječak iz Australije poslao je pismo podrške Hanksu u kojem je između ostalog napisao da ga u školi ismijavaju zbog njegovog imena.

Naime, dječak se zove Corona De Vries i požalio se kako je tužan jer ga druga djeca u školi zezaju.

- Volim svoje ime, ali u školi me nazivaju koronavirusom. Jako sam tužan i ljut kada me ljudi tako nazivaju - napisao je dječak.

Nakon što se glumački par potpuno oporavio od koronavirusa, Tom se sjetio Corone i poslao mu svoju pisaću mašinu marke Corona na kojoj mu je napisao i pismo.

- Mislim da će ti ova pisaća mašina odgovarati. Zbog tvog pisma moja žena i ja smo se osjećali divno. Hvala ti što si tako dobar prijatelj. Prijatelji čine da se njihovi prijatelji osjećaju dobro kada su na dnu. Vidio sam te na televiziji. Iako sam se vratio u Ameriku i sada sam potpuno zdrav, zbog tvog pisma se i dalje osjećam bolje - napisao je Hanks.

"Pitaj roditelje kako funkcionira ova pisaća mašina pa mi napiši još jedno pismo. Imaš prijatelja u meni" - zaključio je glumac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.