open-navfaktor-logo
search
Loznica
Dječaka napao pas, poderao mu tkivo desne nadlaktice, rana ostala otvorena
Pukom srećom, kako kaže dječakov otac Ljubomir Ilić, i prisebnošću jednog od roditelja Lukine drugarice, spriječena je veća tragedija
28.09.2019. u 11:30
get url
text
Akita pas

U Loznici (Republika Srbija) je dječaka Luku Ilića napao pas rase akita, koji se nalazio u neograđenom dvorištu imanja osobe inicijala G. M. Tom prilikom mu je nanio povrede nadlaktice desne ruke.

Pukom srećom, kako kaže dječakov otac Ljubomir Ilić, i prisebnošću jednog od roditelja Lukine drugarice, spriječena je veća tragedija. Ovaj čovjek je učinio sve da psa odvoji o dječaka.

- Luki je praktično poderano tkivo desne nadlaktice, koje je, zbog opasnosti od infekcije ostalo otvoreno, odlukom ljekara, kako se ne bi zagnojilo i izbjegla smrt poput one dječaka iz Kozjaka, kod Loznice, o čemu je dobro upoznata javnost – priča Lukin otac za Novosti te dodaje:

- Dijete je, uz nadljuske napore, izdržalo previjanja, koja su, narodski rečeno, „naživo“. Moj sin je u strahu, šoku i bolovima. Za nas kao roditelje ovaj dan će ostati trajno zapamćen kao i njegovi ožiljci, a slike sve govore – rekao je on.

O događaju je upoznata policija i nadležne inspekcije i očekuje se brza istraga o krivcu zbog onoga što je mališan, ni kriv ni dužan, doživio.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.