open-navfaktor-logo
search
Upijala svaki savjet
Djevojčica iz Bijeljine stigla u Zenicu da upozna Tuku, nagrađena i treningom
Djevojčica Ema Kovač došla je iz Bijeljine u Zenicu s jednim ciljem - da  upozna Amela Tuku. Uspjela je i više od toga.
22.03.2021. u 20:20
get url
text

- U životu uvijek imaš izbor, biti dobar čovjek, ili pokušati biti dobar čovjek! U životu uvijek imaš izbor sačuvati svoje znanje, koje ti je neko poklonio, samo za sebe, ili ga nesebično dijeliti dalje... Moj izbor je biti dobar čovjek, najbolji što mogu i svoje znanje i iskustvo dijeliti nesebično dalje - napisao je Tuka na Facebooku.

On je dodao da je danas trenirao u društvu perspektivne Eme Kovač, koja je stigla u Zenicu s ciljem da upozna najboljeg  bh. atletičara.

- Danas sam imao zadovoljstvo provesti nekoliko sati u društvu mlade i perspektivne Eme Kovač, koja je upijala svaki moj savjet, koja mi je ukazala ogromnu čast, slušajući sve ono sto govorim! Ema je iz Bijeljine u Zenicu došla samo da bismo se upoznali i slikali, a na kraju smo odradili trening i pomogli jedno drugom, a što je još bitnije - razvili prijateljstvo za cijeli život! Radujem se svakom novom dječaku i djevojčici, koji žele svoj život posvetiti atletici. Neću i ne mogu ih lagati da će biti lako, jer neće, ali rad i odricanje jednog dana će se isplatiti! - poručuje bh. atletičar.

- Emi želim mnogo sreće u nastavku karijere i mnogo strpljenja, jer će joj biti potrebno i nadam se da ćemo se uskoro radovati njenim dobrim rezultatima. I njenim i od ostalih mladih atletičara, koji tek dolaze - zaključio je Tuka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.