open-navfaktor-logo
search
Hrvatska
Djevojčica koja je ostavljena u pregrijanom autu i dalje u teškom stanju
Četverogodišnja djevojčica u četvrtak je ostavljena u Rovinjskom selu u pregrijanom automobilu više od dva sata na visokim temperaturama, zbog čega joj je pozlilo te je hitno najprije prevezena u pulsku Opću bolnicu, a potom je prebačena u riječku
07.07.2019. u 20:41
get url
text
Djevojčica u teškom stanju
Djevojčica u teškom stanju

Četverogodišnjakinja ostavljena u automobilu u kojem je zbog vrućine dehidrirala već četiri dana je u teškom stanju te je i dalje životno ugrožena, a protiv njenog 33-godišnjeg oca podnijeta je kaznena prijava, saznaje se u nedjelju iz istarske policije.

- Ne možemo još iznositi detalje događaja, ali možemo potvrditi da je završeno kriminalističko istraživanje i da će Državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava protiv 33. godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo povrede djetetovih prava - kazala je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Četverogodišnja djevojčica u četvrtak je ostavljena u Rovinjskom selu u pregrijanom automobilu više od dva sata na visokim temperaturama, zbog čega joj je pozlilo te je hitno najprije prevezena u pulsku Opću bolnicu, a potom je prebačena u riječku, piše Hina.

Djetetu je teško narušeno zdravlje, a zakon za takvo kazeno djelo predviđa kaznu zatvora od jedne do osam godina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.