Goražde

Djevojčici pokucao na prozor i udario je šakom u glavu

Objavljeno: 13.08.2019. u 10:10 Autor: B. P.

Otac je prijavio kako je njegovoj maloljetnoj kćerki na prozor porodične kuće pokucao Š. S., a nakon što je djevojčica otvorila, on ju je udario šakom u glavu

FOTO: Arhiv

Policajci MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona uručili su u nedjelju prekršajni nalog Š. S. iz Goražda jer je djevojčicu udario šakom u glavu.

Kako je saopćeno iz MUP-a BPK, dežurnoj službi Policijske stanice Goražde oko 16 sati obratio se M. H. iz Goražda i prijavio da je njegovoj maloljetnoj kćerki na prozor porodične kuće pokucao Š. S., a nakon što je djevojčica otvorila, on ju je udario šakom u glavu. 

- Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK Goražde koji su potrvrdili navode prijave, te osobi Š. S., nastanjenom u Goraždu, uručili prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - navodi se u saopćenju.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije