Nesreća u Konjicu

Djevojka teško povrijeđena nakon pada s freze

Objavljeno: 06.09.2019. u 10:47 Autor: A. B. Š.

Majka djevojke je prošla sa lakšim povredama

FOTO: MUHIDIN ŽIVOJEVIĆ

Dvadesetčetverogodišnja A. S.  iz Sultića, općina Konjic, zadobila je teške povrede nakon što je pala s freze, te je hitno prevezena u mostarsku bolnicu.  Sinoć oko 19 sati policijska stanica Konjic je obaviještena da su u Općoj bolnici Konjic pomoć zatražile osobe zbog pada s freze. Utvrđeno je da je na nekategorisanom šumskom putu, u mjestu Sultići došlo do slijetanja s puta i prevrtanja freze marke "labin" s poluprikolicom, a kojom je upravljao S. S. (61) iz Sultića.

-Kao saputnice na vozilu su se nalazile i njegova supruga S. S. (53) koja je zadobila lakše tjelesne povrede i kćerka A. S. (24), koja je zadobila teške povrede. Djevojka je nakon ukazane pomoći u Općoj bolnici Konjic prevezena na daljnje liječenje u Klinički centar Mostar- potvrđeno je iz MUP-a HNK.  O svemu je upoznat nadležni tužilac.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije