open-navfaktor-logo
search
Štednja
Do kraja septembra posebna ponuda BBI štednje po vašoj mjeri
Bosna Bank International (BBI) je prateći potrebe svojih klijenata pokrenula novu akciju štednje po vašoj mjeri. Svim novim štedišama koji se odluče povjeriti svoja sredstva BBI banci do 30. septembra, bit će omogućena podsticajna stopa prinosa na depozite.
23.08.2018. u 14:47
get url
text

BBI u svojoj ponudi ima različite vrste štednih uloga – od standardnih oročenih računa sa fiksnim periodom i isplatom prinosa po dospijeću depozita, preko štednih računa gdje postoji mogućnost mjesečne isplate prinosa, do oročenih računa kod kojih klijent može slobodno raspolagati svojim ulogom u toku perioda oročenja.

Osim navedenih tu svakako i štednje sa posebnim namjenama kao što je dječija štednja – namijenjena učenju najmlađih na vrijednost štednje, ili štednja za ispunjenje određenih vjerskih obaveza kao što su hadždž ili zekat štednja.

Za sve dodatne i detaljne informacije klijenti se mogu obratiti direktno u najbližu poslovnicu BBI banke ili pozvati besplatnu info liniju 0800 200 20 kako bi uz stručnu pomoć BBI zaposlenika odabrali štednju koja će najpotpunije zadovoljiti njihove trenutne i buduće finansijske potrebe. 

Štedite sigurno, halal, investirajte u svoju budućnost i postanite partneri BBI banke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.