open-navfaktor-logo
search
Pretužno
Doherty: Pripremila sam haljinu za sprovod, želim svima ostati u lijepom sjećanju
Shannen Doherty, zvijezda hit serije iz 90-ih "Beverly Hills 90210", bori sa rakom dojke i nedavno je rekla kako već sprema oproštajna pisma za svoje bližnje.
09.10.2020. u 08:31
get url
text
Shannen Doherty

Također, pronašla je i pjesmu koju želi da joj svira na posljednjem ispraćaju, a riječ je o "Tears in Heaven".

Sada kaže kako je pripremila i u čemu želi biti sahranjena.

- Znam u čemu želim otići na drugi svijet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica prije nekoliko godina. U njoj se osjećam posebno. Želim biti lijepa. Želim svima ostati u najboljem sjećanju. Trudim se posljednjih mjeseci i ispraviti neke odnose, ispričati se ljudima koje sam povrijedila - svjesno ili nesvjesno. Nastojim živjeti punim plućima i uživati u ovo malo vremena koje mi je ostalo - rekla je Shannen i dodala:

- Ne znam šta me čeka kada izdahnem i kamo će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama gledati svoje prijatelje, družiti se s njima, ljubiti ih i grliti. Ali to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše - zaključuje 49-godišnja glumica.

Rak dojke dijagnosticiran joj je 2015. Tada se izliječila, ali joj se u protekloj godini bolest vratila. Nedavno je izjavila kako je tumor u četvrtom stadiju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.