Mostar

Dok je ispunjavao želje fanovima, NBA košarkaš ostao bez zajedničke fotografije s Čolom

Objavljeno: 22.06.2019. u 19:25

Među veliki brojem ljubitelja Zdravka Čolića bilo je i dosta poznatih, a među njima se našao i košarkaški reprezentativac Hrvatske i NBA košarkaš Dario Šarić

FOTO: FAKTOR

Zdravko Čolić, jedna od najvećih muzičkih zvijezda s prostora Balkana, sinoć je u Mostaru održala sjajan koncert na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Među veliki brojem ljubitelja Zdravka Čolića bilo je i dosta poznatih, a među njima se našao i košarkaški reprezentativac Hrvatske i NBA košarkaš Dario Šarić.

Foto: FAKTOR

Brojni ljubitelji košarkaške sinoć su željeli zajedničku fotografiju sa Šarićem, dok je Dario želio sliku s Čolom. Nažalost želja mu se nije ispunila, a poznatoj pjevača Šarić će morati "loviti" na nekom od narednih nastupa.

Inače, Šarić je u periodu od 2016. do 2018. godine nosio dres Philadelphia 76ersa, a prošle godine je preselio u Minnesotu. Ipak, od naredne sezone ćemo ga gledati u dresu Phoenix Sunsa.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije