open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Domaće je domaće: Nova sezona uz Vjeku Kramera
Premijernu emisiju 4. sezone pogledajte u petak u 16:55 sati samo na OBN-u
11.09.2018. u 11:51
get url
text

Počela je nova TV sezona na OBN TV-u, a sa njom u petak premijerno se emitira i dugoočekivana emisija "Domaće je domaće", koju ste toliko voljeli prošle sezone. Vjeko Kramer i ekipa vam pripremaju istinske razglednice medijski izoliranih krajeva BiH i priče o uspješnim ljudima.

Savršena kombinacija predivnih krajolika i privrednih uspjeha, trebala bi predstavljati Bosnu i Hercegovinu za koju s ponosom možemo reći da je jedna od najljepših zemalja Evrope. Ekipa emisije zalazi u skrivene kutke i otkriva zaista fascinantne priče o priodnim fenomenima, iznimnim ljudima i zanimljivim događajima. U prve dvije sedmice emitiranja vidjet ćete što to donosi prava bosanska korida te kako žive Fojničani.

Tradicionalni fenomen koride nešto je od čega mnogi zaziru, ali nakon što pogledate emisiju u petak shvatit ćete i zašto je događaj mnogima zapravo i zanimljiv.  Potom nas ekipa emisije vodi na obronke veličanstvene Vranice gdje se smjestilo prelijepo Prokoško jezero. Vidjet ćete i priču o gradu Fojnici poznatom po termalnim izvorima još iz rimskog doba. Sjajne storije skriva i Franjevački samostan, koji stoljećima čuva ovaj grad.

Premijernu emisiju 4. sezone pogledajte u petak u 16:55 sati samo na OBN-u.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.