open-navfaktor-logo
search
Skupa igračka
Drake predstavio vlastiti luksuzni avion, zavirite u njegovu unutrašnjost (VIDEO)
Kratkim video snimkom je ovaj 32-godišnji dobitnik Grammyja poveo gledatelje u obilazak unutrašnjosti njegovog aviona, koja, sudeći prema videu, obiluje luksuzom
12.05.2019. u 08:56
get url
text
Drake

Slavni muzičar Drake je postao vlasnik velikog aviona Boeing, a novu letjelicu, koju je predstavio u petak na Instagramu, krasi njegov simbol sove te natpis „Air Drake“.

Kratkim video snimkom je ovaj 32-godišnji dobitnik Grammyja poveo gledatelje u obilazak unutrašnjosti njegovog aviona, koja, sudeći prema videu, obiluje luksuzom.

- Bez rentanja, bez dijeljenja, bez suvlasnika – pohvalio se Drake pokazujući avion.

Avion je pokazao nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Drake postao partner kanadske kompanije CargoJet, prenosi Daily Mail.

- Vrlo smo uzbuđeni što ćemo biti Drakeovi partneri i pomoći mu u njegovim logističkim potrebama i zahtjevima. Imali smo dugotrajnu saradnju s Drakeom i ovo partnerstvo je organski raslo. Cargojet i Drake su veliki kanadski uspjesi, oduševljeni smo što smo partneri – napisao je direktor CargoJeta Ajay Virmani.

Procjenjuje se da je vrijednost aviona oko 185 miliona dolara, ali njegova osnovna verzija, koju je Drake dodatno prilagodio svojim potrebama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.