open-navfaktor-logo
search
Panika
Drama na letu iz Beograda: Grom udario u avion u kojem su bili vaterpolisti Juga
Vaterpolisti i čelnici dubrovačkog Juga, kao i putnici koji su se nalazili na nedjeljnom letu iz Beograda prema Tivtu, doživjeli su dramu nakon što je u avion, pri slijetanju, udario grom.
29.11.2021. u 17:13
get url
text

Prema riječima direktora kluba Ognjena Kržića, sve se dogodilo u avionu Air Serbie koji je u nedjelju iza 14 sati trebao sletjeti u Tivat.

Jugova delegacija vraćala se s njim s utakmice protiv Novog Beograda u Regionalnoj ligi, kad je nevrijeme iznad grada zahvatilo avion i počelo ga ljuljati.

Najdramatičnije je bilo, svjedoči u razgovoru za dubrovniknet.hr, prilikom pokušaja slijetanja. Pilot je kružio iznad aerodroma i u trenutku kad je trebao točkovima dohvatiti pistu, munja je udarila u avion, što je izazvalo paniku među putnicima.

Kako tvrdi Kržić, ljudi su ustajali sa svojih sjedišta, povraćali, vrištali...

- Kad je pilot valjda shvatio da se stvar "otela" kontroli, s piste koju smo gotovo dotakli se počeo dizati dodajući gas. Podigao se na neku visini i počeli smo kružiti iznad aerodroma, ali nas je cijelo to vrijeme nevrijeme užasno "bacalo". Nakon pola sata užasa, drndanja i propadanja, počeli smo ponovno slijetati i tada je u avion udario grom… Ma, što ću ti uopće pričat dalje - prepričao je Kržić za dubrovniknet.hr dramu prije nego što je grom udario u "čeličnu pticu".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.