open-navfaktor-logo
search
BeautiFUL 2022
Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini
Mjesec juni u BiH bit će centar kozmetičke i wellness industrije. Sarajevo će biti domaćin drugog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u našoj državi. Mjesto na kojem će brojni stručnjaci iz svijeta ljepote i zdravlja imati priliku predstaviti svoje novitete izazvalo je veliko zanimanje.  
09.05.2022. u 16:11
get url
text
Sajam kozmetike i ljepote

BeautiFUL 2022  jedan od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8000 kvadrata, u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar, održat će se 4. i 5. juna 2022. godine u Sarajevu, Hotel Hills. Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda. 

Masterclassovi na sajmu

Na sajmu će biti upriličeni masterclassovi poznatih vizažista Ines Jarak i Dušan Lazić Laza. Peđa Filipović priprema masterclass pod nazivom "Holistička masaža-kruna Wellness & Spa koncepta". Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju. Brill Cosmetix će raditi masterclass pod nazivom "Soft ombre/new age/by Smaragda Jaganjac". Edukacija by Nevena Marjanović – Crystal Nails, prezentacija proizvoda i noviteta by Reviderm.Prezentacija by BeYouTechnology. Takmičenje u nail artu koji predvodi Magnetic nails d.o.o., masterclass Irfana Tepića i Saja Majstora koji pripremaju odličnu zabavu u želji da svo svoje znanje prenesu budućim kolegama.

Savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene. Sead Nunić, frizer i ekspert za plave boje priprema odličnu edukacije za sve frizere, te mnoge druge edukacije i prezentacije.

{$galerijaFotografija}

U sklopu sajma bit će održane i konferencije za krajnje korisnike: konferencija "Proširene vene i kapilari", konferencija "Nutricionizam: Preharana i zdravlje", te konferencija "Dentalna medicina u estetici". Također, bit će održano i besplatno druženje za sve žene naziva: "Žene u savremenom dobu", a gosti su: Samra Menzilović, Ines Jarak i Isidora Čarapina.

Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, konferencije i sajmovi, radionice, te nagrade samo su dio sadržaja. Ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba

Sajam mode i ljepote, 09.05.2022.
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.