Dvogodišnja Mila najveća je zvijezda interneta: Njenom sarkazmu svi se smiju do suza

Objavljeno: 05.10.17 u 10:48

Dvogodišnja Mila Stauffer trenutačno je jedna od najvećih zvijezda na društvenim mrežama. Profil mame Katie, na kojem ona objavljuje urnebesne snimke svoje kćerke, prati skoro dva i po miliona ljudi, a Mila se često pojavljuje i na popularnim stranicama poput 9gaga.

Različite mete: Mila nikoga ne štedi
Različite mete: Mila nikoga ne štedi

Ova preslatka djevojčica redovito priča o "problemima" odraslih te opisuje svakodnevne situacije poput kakvog, mnogo starijeg, ironičara. Mete su joj iz različitih generacija: od dječaka, preko ekipe iz vrtića pa sve do tipova u teretani. Nema ko se nije našao na Milinom tapetu.

Kada je njezina mama prvi put objavila snimak svoje kćerke, u samo nekoliko dana na Instagramu ju je počelo pratiti milion ljudi.

- Malo je drska i obožava glumiti. Zato snimamo te videe, ona uživa u njima. Čak i ako joj nekad govorimo što da kaže, presmiješno je gledati je. Dvogodišnjakinju s takvom emocijom - ispričala je njezina mama za Fox.

Mila ima starijeg brata i sestru koji joj pomažu pri smišljanju tema, a često je i snimaju.

- Smislimo neku temu ili neku običnu situaciju i onda ona kaže neke slatke stvari, a ja joj pomognem dodati još neke riječi da bude zabavnije i smislenije. Pola toga ona smisli, a pola ja - kaže iskreno Milina mama.

 

A post shared by Katie (@kcstauffer) on