open-navfaktor-logo
search
PU Prijedor
Dvojica uhapšena, oduzeto 55 grama kokaina
Zbog postojanja sumnje da se mogu dovesti u vezu sa pronađenom drogom, istog dana uhapšeni su V. S. i Z. I. iz Prijedora
19.12.2019. u 14:43
get url
text

Prijedorska policija pronašla je 55 grama kokaina upakovanih u šest paketića kod  A. B. iz Bosanske Otoke, saopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Drogu su pronašli pripadnici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor, koji su u aktivnostima usmjerenim na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga u utorak oko 20.30 sati u Prijedoru kontrolisali tri osobe, među kojima i A. B.

Zbog postojanja sumnje da se mogu dovesti u vezu sa pronađenom drogom, istog dana uhapšeni su V. S. i Z. I. iz Prijedora i nad njima je izvršena kriminalistička obrada, navodi se u saopćenju.

Iz Policijske uprave Prijedor navode da će privremeno oduzeti predmeti biti deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor bit će dostavljen izvještaj. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.