open-navfaktor-logo
search
O prozivkama
Džaferović: Izborni gubitnici i zlonamjernici bi da se svađam sa Izetbegovićem. E taj film neće gledati!
Član Predsjedništva BiH Šefik Džeferović odgovorio je na komentare političkih rivala da je "čuvar fotelje", odnosno da "čuva mjesto Bakiru Izetbegoviću".
28.04.2021. u 17:27
get url
text

- To su zlonamjerni ljudi. Ima svakave sorte među njima: zlonamjernih ljudi, izbornih gubitnika, ima bezobraznih ljudi. Potpuno jasna stvar ko sam ja i šta je moj posao. Šta oni hoće? Da se ja svađam sa Bakirom, da se svađam ja sa predsjednikom SDA? To oni žele. Taj film neće gledati. Bakir Izetbegović je predsjednik SDA i član Predsjedništva BiH u dva mandata - kazao je Džaferović za Televiziju NovaBH. 

Na pitanje novinara: "Možda i u tri?", odgovorio je:

- Ako Bog da i u tri. Dakle, ja sam član Predsjedništva BiH. Mi prije svega jedan drugog poštujemo. Sprovodimo istu politiku - politiku SDA. I normalno je da mi sarađujemo. I mi ćemo sarađivati, bez obzira kako to zlonamjernici ili izborni gubitnici tumačili. Jer ja mislim da je to u interesu BiH i tako treba da se prema tome odnosimo. Ti pokušaji da se ja ponizim, da se uvrijedim, neka pričaju šta god hoće - "fikus", "čuvar stolice", to više govori o njima, nego što govori o meni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.