open-navfaktor-logo
search
Košarkaški Zmaj
Džanan Musa: Ne mogu sakriti sreću, jedva čekam da se priključim saigračima
S dolaskom Džanana Muse košarkaška reprezentacija BiH bit će kompletirana pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Češke (26. novembra) i Bugarske (29. novembra).
23.11.2021. u 14:50
get url
text

U jednom trenutku bilo je neizvjesno da li će sjajni košarkaš Breogana biti na raspolaganju selektoru Vedranu Bosniću za pomenute mečeve, ali iz Španije su danas stigle lijepe vijesti.

- Imam ogromnu želju da igram za reprezentaciju, kao i uvijek. Sada se otvorila mogućnost i više nisam sputan bilo kakvim klupskim zabranama, stoga me itekako uznemirilo kada sam prije nekoliko dana dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

VEZANI TEKST - Džanan Musa negativan na koronavirus, priključuje se pripremama Zmajeva u Sarajevu 

Ipak, nakon toga su uslijedila dva uzastopna negativna nalaza i prepreka više nema. Ne mogu sakriti svoju sreću što stižem u Sarajeva. Jedva čekam da se priključim saigračima i krenem s treninzima u reprezentaciji. Što se moje uloge u ekipi tiče, to će selektor odrediti.

Znam samo da sam spreman dati više od sto posto svojih mogućnosti za ovaj dres - ističe Musa, koji sutra stiže u Sarajevo, u izjavi za zvaničnu stranicu KSBiH.

Utakmica BiH - Češka igra se u petak, s početkom u 20 sati. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima ticketing shopa Kupikarta.ba ili ona ovom LINKU.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.