open-navfaktor-logo
search
Prekinuo trening
Džeko ni na odmoru nije mogao bez fudbala: Kada se pojavio na treningu svi su ostali u šoku
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko u proteklim danima odmarao je u Dubaiju od naporne sezone u Italiji.
03.06.2021. u 19:20
get url
text

Napadač Rome dobio je dozvolu selektora Ivayla Peteva da propusti prijateljske mečeve Zmajeva sa Crnom Gorom i Danskom, a sve kako bi se na najbolji mogući način odmorio za početak nove sezone i nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ipak, ni tokom odmora Dijamant nije mogao bez fudbala.

Naime, Džeko je u društvu Senijada Ibričića i fudbalera Borussije Mahmouda Dahouda posjetio trening lokalnog Gulf Uniteda.

- Veliko hvala napadaču Rome Edinu Džeki i zvijezdi Borussije Dortmund Mahmoudu Dahoudu što su posjetili našu akademiju i rekli par riječi polaznicima akademije Guld United i tako ih ohrabrili - poručili su iz kluba putem Instagram, uz zanimljiv video.

- Igrači su bili u šoku kada su se Edin i Mahmoud pojavili pored terena na kojem su trenirali. Oba igrača predstavljaju svoje zemlje na internacionalnom nivou, Bosnu i Hercegovinu i Njemačku - dodali su iz Gulf Uniteda, te na kraju Džeki i Dahoudu poklonili dresove s njihovim inicijalima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gulf United F.C. (@gulfunitedfc)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gulf United F.C. (@gulfunitedfc)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.