open-navfaktor-logo
search
Posljednji ispraćaj
Dženaza Amini Beširević sutra u Cazinu nakon podne-namaza
Dženaza Amini Beširević, učenici Druge srednje škole u Cazinu, bit će klanjana sutra nakon podne-namaza ispred Islamskog centra na Ostrošcu.
05.02.2020. u 15:42
get url
text

Ovu informaciju objavila je ova školska ustanova na svom profilu na Facebooku. Uz sliku školske klupe na kojoj je ruža, a u kojoj je tragično preminula učenica sjedila, koja je izgubila život u saobraćajnoj nesreći u utorak, napisano je:

- Dženaza-namaz našoj Amini Beširević klanjat će se u četvrtak, 6.2.2020. godine, nakon podne-namaza ispred Islamskog centra na Ostrošcu. Rahmet neka je njenoj mladoj plemenitoj duši, a porodici sabur. Ružo naša.

Kako pišu Nezavisne novine neprilagođena vožnja i klizav kolovoz uzroci su teške saobraćajne nesreće koja se dogodila proteklog utorka u popodnevnim satima u mjestu Lojićka, nadomak Cazina, kada je smrtno stradala 18-godišnja Amina Beširević.

Portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić istakao je da su prvi rezultati vještačenja s lica mjesta pokazali da je krivac vozač teretnog kamiona, koji brzinu svog vozila nije prilagodio uslovima i stanju puta.

 

Dženaza-namaz našoj Amini Beširević klanjat će se u četvrtak 6.2.2020. godine nakon podne-namaza ispred Islamskog centra...

Posted by JU "II srednja škola" Cazin on Wednesday, February 5, 2020
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.