Džip za zagrijavanje: Pogledajte kako Evra u Dubaiju održava formu

Objavljeno: 13.11.17 u 16:12

Patrice Evra, francuski internacionalac, koji je zbog udaranja navijača Marseillea prije meča Evropske lige protiv Guimaraesa, dobio zabranu igranja do kraja sezone, vrijedno trenira i ne misli okačiti kopačke o klin.

Evra na zanimljiv način održava formu
Evra na zanimljiv način održava formu

Francuz je odlučio otići na odmor u Dubai, ali i na odmoru održava formu. Potvrdio je to i na svom Instagramu, gdje je objavio video na kojem se vidi kako vuče džip i predano trenira na plaži ovog luksuznog odmorišta.

- Zašto da brineš kad imaš podršku mnogih ljudi - napisao je između ostalog Evra, zahvalivši se na podršci i Nicolasu Anelki, nekadašnjem napadaču francuske reprezentacije.

Podsjetimo, Evri su tokom zagrijavanja navijači uputili razne psovke, a bivši igrač Manchester Uniteda i Juventusa je izrevoltiran ponašanjem fanova prišao jednom navijaču i udario ga nogom u glavu.

Čelnici Marseillea su veoma brzo reagovali te su suspendovali Evru, a potom je reagovala i UEFA koja je odlučila da ga suspenduje na sedam mjeseci. Uz to, Evra je kažnjen i novčanom kaznom u iznosu od 10.000 eura.