Emina Jahović otkrila u kojem reality showu će učestvovati zajedno sa mužem

Objavljeno: 18.04.17 u 09:14

Emina Jahović je sa suprugom Mustafom i sinovima Amanom i Yavuzom bila u Dominikanskoj Republici zbog zajedničkog projekta, a pjevačica otkriva da se ona i Mustafa ne slažu u svemu i da ih karakteri ponekada dovedu do manjih prepirki.

Emina Jahović i Mustafa Sandal
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Emina Jahović i Mustafa Sandal zajedno su učestvovali u žiriju turskog "Survivora", u okviru koga je organizirano mini takmičenje "The Voice", što je za njih bio svojevrstan izazov.

- Mustafa i ja volimo da radimo zajedno i često se upuštamo u zajedničke projekte. Osim u "Rising staru", zajedno smo snimali nekoliko reklama, a imamo i duetsku pjesmu. Veoma smo različiti i imamo drugačije poglede na to kako bi nešto trebalo da izgleda, a oboje smo veoma tvrdoglavi i ne popuštamo, zato i dođe do sitnih prepirki, ali na kraju uvijek nađemo kompromis i rezultat bude takav da smo oboje zadovoljni. I ja na kraju uvijek vjerujem da je bilo po mome, a on da je po njegovom - iskrena je Emina Jahović.

Ona je u Dominikansku Republiku povela i sinove i svi su se porodično fenomenalno proveli.

- Spojili smo posao i odmor, pa smo s djecom otišli prvo u Dominikansku Republiku, malo uživali, malo snimali, a onda smo nekoliko dana u Majamiju samo uživali, odmarali se i vidjeli drage prijatelje. Odlično smo se proveli i mi i dječaci – kazala je.

Eminina porodica je, inače, veliki fan "Survivora", ali pjevačica u izjavi za srbijanske medije kaže da ipak ne bi pristala da učestvuje u realityju, ni tom niti bilo kom drugom.

- Sportski sam tip i često sebi postavljam različite izazove, ali nisam fan reality emisija, odnosno ne mogu sebe da zamislim s one strane. Samo ispred televizora, eventualno ovako nakratko, kao što je to sada bio slučaj - kaže Emina Jahović.

Pjevačica trenutno radi na novom albumu, za koji kaže da će biti potpuno drugačiji od svega što je rađeno, te da joj je suprug pomogao.

- Mustafa je ovoga puta bio tihi savjetnik, i njemu se veoma dopada novi album, ali ne isključujem mogućnost da ponovo uradimo neki duet. Album izlazi početkom ljeta, a na ljeto imam planove i za kozmetičku liniju - kaže Emina Jahović.