Otkazano pet repriza

Emir Hadžihafizbegović ozbiljno povrijeđen tokom premijere "Sjećaš li se Doli Bel"

Objavljeno: 16.03.2019. u 08:35

Hadžihafizbegović je sinoć nakon završetka predstave zatražio liječničku pomoć

Tokom premijerne izvedbe predstave Abdulaha Sidrana "Sjećaš li se Doli Bel", u režiji Kokana Mladenovića, glumac Emir Hadžihafizbegović je doživio ozbiljnu tjelesnu povredu zbog koje je nakon predstave morao hitno biti hospitaliziran.

Zbog njegovog oporavka i ozbiljnosti povrede, obavještavamo svu publiku koja je kupila karte za prvih pet repriza, da će predstave biti otkazane, a da termini igranja 26.3. i 27.3.2019. za sada ostaju nepromijenjeni, saopćeno je iz Kamernog teatra 55.

Otkazane predstave će se odigrati u aprilu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena. Preuzete karte će važiti za ta igranja, ili gledaoci mogu zatražiti povrat novca na blagajni Kamernog teatra 55, navodi se u saopćenju.

Hadžihafizbegović je sinoć nakon završetka predstave zatražio liječničku pomoć i hospitaliziran je u Općoj bolnici "Abdulah Nakaš" u Sarajevu, nakon čega je upućen na kućno liječenje.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije