Emisija "Domaće je domaće" od juna u ljetnom terminu subotom

Objavljeno: 04.07.17 u 12:36

Emisija “Domaće je domaće“ od početka jula se seli u ljetni popodnevni termin subotom u 13 sati. Poenta ovih emisija je da ljudi koji nas gledaju subotom popodne, u novom terminu otkriju novu destinaciju i zanimljivo mjesto gdje bi mogli otići za vikend.

BiH je prepuna lijepih planina, rijeka, gradova, sela, ljudi, pejzaža, dolina, manastira, džamija, crkava, srednjovjekovnih tvrđava, kastela i utvrda da je jednostavno šteta ne vidjeti ih što više.

- Nema smisla putovati u susjedne zemlje ili na daleka putovanja dok ne upoznamo svoju zemlju. A što ju bolje upoznamo više ćemo ju i voljeti, a to je i poruka ovog ljetnog serijala. Tijekom ovih 12 epizoda gledateljima nećemo prikazivati zanimljive poslove kojima se naši sunarodnjaci bave po BiH nego turističke razglednice i ljepote Bosne i Hercegovine koje treba posjetiti - kaže nam urednik i voditelj projekta Vjeko Kramer.

U ljetnom će terminu tako gledatelji zajedno sa ekipom emisije vidjeti reportaže o raftingu iz Konjica, ljepotama i turističkim atrakcijama Foče i etno selu Čardaci kod Viteza. Na poseban način ćemo se upoznati sa selom Ravno, ispratiti staze sira na Vlašiću, te se diviti ljepotama Sarajeva i Trebinja. Bit će za svačije oko po nešto, a najviše Bosne i Hercegovine kojoj trebamo posvetiti što više pozornosti.

Projekt "Domaće je domaće" imat će 12 ljetnih epizoda, koje će pokazati i onima koji vole subotom popodne biti uz TV u kakvoj lijepoj zemlji živimo. Sigurno će ju mnogi još i više zavoliti nakon što pogledaju što je ekipa OBN-a pripremila za njih.