open-navfaktor-logo
search
Nakon turneje
Enes Begović objavljuje spot za pjesmu "Dobro jutro, ljubavi"
Publika je zadovoljna napuštala dvorane i to je za svakog pjevača najbitnije, kaže Begović
06.01.2020. u 09:45
get url
text

Enes Begović završio je uspješnu turneju po Americi. Odlični pjevač posljednjih sedmica družio se sa publikom u Mineapolisu, Chicagu, Detroitu, Boiseu i St. Louisu, gdje je sa brojnim Bosancima i Hercegovcima koji žive u Americi dočekao i ulazak u 2020. godinu.

- Ovo mi je bila najuspješnija turneja. Sve je bilo odlično organizirano. Publika je zadovoljna napuštala dvorane i to je za svakog pjevača najbitnije. Ovim putem iz Amerike šaljem čestitke povodom praznika svim narodima Bosne i Hercegovine širom svijeta – kaže Begović.

Enes će uskoro publiku obradovati spotom za pjesmu "Dobro jutro, ljubavi", koja se nalazi na njegovom novom albumu, kratko nazvanom "19" koji je publika širom regiona odlično prihvatila.

Begović na snimanju spota

- Ovo je i prva pjesma s posljednjeg albuma koja je dobila svoj spot. Radi se o prelijepoj ljubavnoj pjesmi, koja je jedna od vodilja čitavog albuma. Spot je sniman na na Ilidži, a premijera će biti krajem januara – ističe popularni pjevač narodne muzike koji će povodom Dana zaljubljenih održati veliki koncert u Beču 15. februara.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.