open-navfaktor-logo
search
OJT Banja Luka
Evo za šta se terete Goran Bilčar i Marko Mihajlović
Banjalučka policija je danas u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva predala Gorana Bilčara i Marka Mihajlovića, a dostavljeni su i izvještaji protiv ovog dvojca, koji su uhapšeni nakon ubistva Bojana Milovanovića (29)
19.10.2018. u 14:54
get url
text
Bojan Milovanović

Goran Bilčar (27) iz Trna, opština Laktaši, sumnjiči se da je počinio krivično djelo ubistvo i krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Marko Mihajlović (27) iz Banje Luke osumnjičen je da je počinio krivično djelo učestvovanje u tuči te krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

- Osumnjičena lica su sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, gdje će biti ispitani od postupajućeg tužioca. Nakon ispitivanja osumnjičenih lica, tužilac će u nastavku istrage odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, o čemu će javnost biti obaviještena – saopšteno je danas iz nadležnog tužilaštva.

Obojica su već odabrali advokate, a nezvanično saznajemo da će dati izjavu pred tužiocem i neće se braniti šutnjom.

Bojan Milovanović iz Bosanske Dubice zadobio je preksinoć u tuči više povreda, a smrtonosan je bio ubod šarafcigerom u predjelu glave i vrata. Mladić je od zadobijenih povreda podlegao na licu mjesta, na lokaciji poznatoj kao "kupusište" u Banjoj Luci. Svemu je prethodila svađa i tuča dvije grupe mladića u centru Banje Luke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.