open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Fadil i Zoran Redžić prvi put zajedno na TV-u kod Dejane Rosuljaš Špiler
Nedjelja je rezervirana za emocije, dobru pjesmu i osamdesete
11.10.2018. u 11:05
get url
text

Dejana Talk Show i u 10. sezoni donosi priče koje bude emocije. Tako ćemo se svi zajedno u nedjelju podsjetiti osamdesetih i nezaboravnih hitova, a u subotu emisija je posvećena djeci.

Svako dijete u našoj zemlji, bez obzira na mjesto stanovanja, etničku pripadnost, spol ili zdravstveno stanje, ima pravo na obvezan predškolski program u godini pred polazak u školu. Predškolski odgoj i obrazovanje temelj su za uspjeh i razvitak svake osobe. Djeca koja pohađaju predškolske programe statistički su bolja u školi, emocionalno zrelija, socijalno osvještenija, kreativnija i zdravija. U subotnjoj emisiji razgovaramo sa roditeljima o njihovom iskustvu te sa stručnim osobama o tome zašto je i koliko bitno predškolsko obrazovanje.

Nedjelja je rezervirana za emocije, dobru pjesmu i osamdesete. Iako su nam u posljednje vrijeme nametnute neke nove vrijednosti i muzika koja nema dušu, sve se više vraćamo u prošlost i nezaboravne melodije rocka sedamdesetih i osamdesetih. O nezaboravnom vremenu rock 'n rolla u exYu govorit će sa puno emocija pjevač Dejan Cukić, pjevačica Jasna Gospić, bas gitarista Indeksa Fadil Redžić i basista Bijelog dugmeta Zoran Redžić. Braća Redžić prvi put nastupaju zajedno u nekoj TV emisiji, pa je to ekskluzivno.  Gost u studiju je i jedan od utemeljitelja sarajevske muzičke scene Želimir Altarac Čičak, koji će s gledateljima podijeliti niz anegdota s poznatim pjevačima.

Dejana Talk Show se emitira subotom i nedjeljom u 17.30h na OBN-u.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.