Faktor saznaje: Adnan Hasković oženio bogatu ljepoticu iz Krajine

Objavljeno: 19.04.17 u 22:16 Autor: D. Zeba

Vijest o vjenčanju Adnana Haskovića (33) danas je izazvala veliku pažnju Bosanaca i Hercegovaca. Naime, jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih muškaraca među pripadnicama ljepšeg spola sa svojom izabranicom vjenčao se, kako tvrde izvori bliski glumcu, nakon deset dana veze.

Svi su se složili da dvadesetšestogodišnja Aida Hadžijusufović ljepotom potpuno može parirati glumcu sa impresivnom internacionalnom karijerom. Kako Faktor saznaje Aida potiče iz bogate porodice iz Bosanske Gradiške, koja je vlasnik nekoliko firmi u našoj zemlji. Naime, njen otac Senad i amidža Samir vlasnici su uspješnih firmi "Elumatic" u Bihaću i "Favorit" u Sarajevu, koje se bave prodajom okova za stolariju i namještaj, te ostalih metalnih proizvoda.

VEZANI TEKST - Nakon deset dana veze: Oženio se glumac Adnan Hasković


Kako nam je rekao izvor blizak novoopečenim mladenicima, oni su se upoznali krajem januara u popularnom sarajevskom klubu “My Face“ na nastupu Dženana Lončarevića. Nakon toga su ostali u kontaktu, ali su u vezi prije nego što su rekli sudbonosno "da" bili tek desetak dana. Aida je u Sarajevu živjela duži niz godina, a nakon što je završila fakultet jedno vrijeme bila je i uposlenica "Raiffeisen Banke".