open-navfaktor-logo
search
Naša stranka
Falatar: Izbori su vrijeme za građanski bunt
Mi se borimo za multietničku BiH građanskih vrijednosti koja svoju snagu nalazi u toleranciji i zaštiti prava svih naroda i svih građana. To nam ne mogu oduzeti - rekao je
17.09.2018. u 15:43
get url
text

Boriša Falatar, kandidat Naše stranke za Predsjedništvo BiH, reagirao je na informacije o navodnoj krađi identiteta glasača pred naredne izbore.

-Nakon što su elite pokrale javna dobra, privredu, nakon što su korupcijom uzeli naše dostojanstvo, čini se logičnim da su identiteti došli na red. Šta je sljedeće? - upitao je.

-Mi se borimo za multietničku BiH građanskih vrijednosti koja svoju snagu nalazi u toleranciji i zaštiti prava svih naroda i svih građana. To nam ne mogu oduzeti. Uvjeren sam da će CIK imati dovoljno integriteta sprovesti poštene izbore. Veliku ulogu će imati posmatrači i sami birači. Čvrsto sam ubijeđen da nema te krađe koja može ugušiti glas građanskog bunta. Sedmog oktobra se moramo dići i pokazati da ovako više ne ide - naveo je.

Falatar je dodao da su snažne poruke sa terena i činjenica da velika većina građana ove zemlje ima iste probleme ali i snove, nešto što definitivno daje nadu da postoji i te kakva kritična masa, saopćeno je iz Naše stranke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.