open-navfaktor-logo
search
Zamijenili boje
Ferrari je loše otvorio sezonu, u prilog tome govori i kiks na Twitteru
Velikom nagradom Mađarske ovog vikenda nastavlja se sezona Formule 1, koju je kao i brojne druge sportske događa dosta poremetila pandemija koronavirusa.
17.07.2020. u 12:41
get url
text

Utrka na Hungaroringu bit će treća ovosezonska nakon što su prethodne dvije vožene u Austriji (VN Austrije i VN Štajerke).

Italijanski tim se ne može pohvaliti pretjerano dobrim početkom sezone koja je ionako desetkovana zbog epidemioloških prilika. Ferrari se poslije dvije utrke nalazi na petoj poziciji u poretku kontruktora sa svega 19 osvojenih bodova, od čega je 18 osvojio Charles Leclerc drugom pozicijom na VN Austrije.

Da je proslavljena ekipa iz Maranella daleko od svojih slavnih dana potvrđuje i posljednji kiks dijela tima koji je zadužen za društvene mreže.

Naime, u najavi za Veliku nagradu Mađarske u pozadini fotografije na kojoj je Sebastian Vettel postavljena je zastava, koja je po svemu trebala biti Mađarska, ali nije jer su u Ferrariju pogriješili raspored boje, zelena je dođka na vrh umjesto crvene a trebala je biti na dnu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.