open-navfaktor-logo
search
Dugoročni ugovor
FK Velež će od naredne sezone oblačiti španski proizvođač sportske opreme
Fudbalski klub Velež Mostar ima novog tehničkog partnera. 
11.10.2022. u 18:55
get url
text

Rođeni su do sada nosili opremu domaćeg proizvođača Number 1, ali će od naredne sezone zaigrati u Joma dresovima.

- FK Velež obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje kluba da je danas, potpisom dugoročnog ugovora u službenim prostorijama našeg kluba, sklopljeno sportsko-tehničko partnerstvo između FK Velež Mostar i kompanije Sport GMS doo Vitez.

Kompanija Sport GMS sa sjedištem u Vitezu, uspješno posluje preko 20 godina na teritoriji Bosne i Hercegovine i sa ponosom može istaknuti da je, pored ostalih renomiranih brendova sportske opreme, s kojima sarađuje, ekskluzivni zastupnik i brenda Joma za područje Bosne i Hercegovine.

Upravo tim povodom Fudbalski klub Velež Mostar obavještava javnost da će, sa početkom od naredne kalendarske godine, naš klub nastupati u opremi ovog renomiranog španskog proizvođača.

Svakako vrijedi istaknuti i to da će se prvi proizvodi iz asortimana sportske opreme Joma, u vidu opreme za trening, u Veležovoj svlačionici naći već uskoro, dok će ostatak opreme za prvi tim biti pažljivo pripreman u narednom periodu te biti dostupan kako je i navedeno - saopćeno je iz FK Velež.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.