open-navfaktor-logo
search
Konferencijska liga
FK Velež će u prodaju pustiti 5.000 ulaznica, evo pod kojim uvjetima se može na Grbavicu
Fudbalski klub Velež narednog četvrtka (8. jula) na Grbavici igra prvu utakmicu 1. kola kvalifikacija Konferencijske lige protiv Coleraine, a kao što je Faktor i najavio, na tribinama će moći biti 5.000 navijača.
Merima Čustović
02.07.2021. u 14:07
get url
text

Rođeni su ovu vijest objavili danas, ali su naveli i pod kojim uvjetima se može prisustvovati utakmici.

- FK Velež je dobio odobrenje za prodaju 5.000 ulaznica. Pošto potražnja premašuje ova broj, UO FK Velež je odlučio da se ravnopravno tretira raspodjela ulaznica za članove UO, sponzore i finansijere FK Velež, te KN Red Army i članove kluba koji imaju važeću člansku kartu kluba za 2020/2021 godinu. Istima će biti stavljeno na raspolaganje oko 3.000 ulaznica. Preostala količina će biti puštena u slobodnu prodaju.

VEZANI TEKST - Čeka se "papir": Velež će na Grbavici protiv Coleraine bodriti 5.000 navijača?

Poznato Vam je da su još na snazi posebne mjere koje je uvela Vlada FBiH te smo odlukom Ministarstva zdravstva KS broj 10-33-26895/21 dužni ispoštovati sljedeće (Izvod iz odluke Ministarstva zdravstva KS):

Kupac karte dužan je da prilikom ulaska na stadion ispuni jedan od uvjeta, odnosno da predoči jedan od slijedećih dokumenata:

- Da je prebolovao virus COVID-19 u posljednjih šest mjeseci i da predoči potvrdu o prebolovanom COVID-19;
- Da je vakcinisan i revakcinisan;
- Da je vakcinisan u posljednjih 14 (četrnaest) dana bar jednom dozom vakcine;
- Ako nije vakcinisan da posjeduje negativan PCR test ne stariji od 72 sata;
- Da posjeduje negativan brzi antigen test, ne stariji od 24 sata.

Molimo Vas da poštujete donesene odluke i da se prije ulaska na stadion spremite po osnovu gore navedenog uputstva. Navijači koji ne budu imali jedan od traženih dokumenata neće moći da uđu na stadion unatoč tome što posjeduju uredno kupljenu kartu.

Također Vas molimo da svojim ponašanjem u gradu koji nas prima kao svoje navijače pokažemo dostojanstvo na svakom mjestu gdje budemo boravili.

Posebno Vas molim za poštivanje uputstava službe osiguranja koja će raditi striktno po uputstvima UEFA-e i odstupanja od istih će biti rigorozno kažnjavana a što nam nikako nije u interesu.

S obzirom da imamo obavezu da ispoštujemo protokole Ministarstva zdravstva i Kriznog štaba, u narednom period ćemo Vas obavjestiti o terminu prodaje karata. Hvala Vam na razumjevanju - saopćili su iz Veleža.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.