open-navfaktor-logo
search
Cerićev nasljednik
FK Željezničar ima novog predsjednika: Ko je Nazif Hasanbegović?
Fudbalski klub Željezničar dobio je novog predsjednika.
12.06.2021. u 14:13
get url
text

Riječ je o Nazifu Hasanbegoviću, koji je bio član Upravnog odbora kluba, smijenjenog na današnjoj sjednici Skupštine Plavih. Na ovoj funkciji naslijedit će Samir Cerića. 

VEZANI TEKST - Skupština FK Željezničar smijenila Samira Cerića i njegov Upravni odbor

- Novi predsjednik FK Željezničar je Nazif Hasanbegović. Sretno - objavili su iz FK Željezničar.

Hasanbegović je stručnjak za strateško komuniciranje i PR.

Diplomu magistra nauka za Strateško komuniciranje stekao je 1998. godine i od tada se profesionalno bavi poslovima koji se odnose na kreiranja i upravljanja efektivnim i efikasnim komunikacijama, na poslove upravljanja ljudskim potencijalima i na upravljanje resursima i potencijalima organizacija različitih profila u kriznim situacijama.

Kao ekspert za strateško komuniciranje kreira i upravlja komunikacijskim procesima i razvojem odnosa s javnostima u cilju jačanja i re/izgradnje reputacije, imidža i branda u cjelini, kao i poslovima koji se odnose na kreiranje interne i eksterne komunikacijske strategije, krizne komunikacije i kreiranja planova za različite klijente uključujući vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.

U oblasti strateških komunikacija kao i u procesima pripremi, izrade i implementacije komunikacijskih strategija i planova ima više od 10 godina relevantnog profesionalnog iskustva.

U tom periodu bio je angažiran kao konzultant iz oblasti strateškog komuniciranja i odnosa sa javnostima od strane Suda BiH, Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Ministarstvo odbrane BiH, Općinski sud Sarajevo, Centar za istraživačko novinarstvo CIN, East-West Management Institute, Inc (USAID project), GIZ deutsche gesellschaftfur internationale Zusammenarbeit, Institut za traženje nestalih osoba/lica i još mnogi drugi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.