open-navfaktor-logo
search
Poziv navijačima
FK Željezničar: Navijaj iz izolacije
Fudbalski klub Željezničar iz Sarajeva pokrenuo je danas interesantnu akciju, te u danima pandemije koronavirusa svoje navijače pozvao "da navijaju iz izolacije".
20.04.2020. u 14:48
get url
text

- Željezničar poziva sve navijače da fotografišu ili zabilježe videosnimak navijanja u svojim domovima, dvorištima ili balkonima, a klub će materijale objaviti na svojim stranicama. Obojimo društvene mreže u Željine boje - istakli su iz FK Željezničar, poručivši svojim navijačima:

- U proteklom periodu ono što nam najviše nedostaje ste vi, najvjerniji navijači najtrofejnijeg kluba. Vašu ljubav i odanost pokazujete svakodnevno kupovinom artikala iz online shopa, te učlanjivanjem ili obnovom članstva, ali ovim pozivom želimo svima pokazati naše zajedništvo i snagu u periodu trenutne situacije i boravka u izolaciji. Fotografije ili video snimke možete poslati na [email protected], uz ime i prezime autora. Budi odgovoran, ostani kod kuće.

Prije nego je prekinuto takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine radi širenja koronavirusa, Željezničar je u 22 odigrana kola osvojio 42 boda, tri manje od lidera i aktuelnog prvaka Sarajeva, te je bio drugoplasirani.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.