open-navfaktor-logo
search
Sve pršti od luksuza
Floyd Mayweather pokazao najimpresivniji vozni park, javio se Ronaldo: Brate, želim taj Bugatti
Bokser Floyd Mayweather (43), najbogatiji je sportista na svijetu, a veliki dio novca koji je zaradio tokom karijere potrošio je na automobile.
11.11.2020. u 19:30
get url
text

The Money, kako su mu dali nadimak, vlasnik je jednog od najimpresivnijih voznih parkova na svijetu. Još prošle godine svijetu je pokazao što sve u njemu ima, da bi nedavno u videu na Instagramu opet pokazao svoje "lake igračke iz zatvorene trgovine", kako ih je nazvao.

Toliko je impresionirao da mu se javio i Cristiano Ronaldo.

- Brate, želim taj Bugatti - napisao je Portugalac, koji u svojoj garaži već ima dva Bugattija, uz osam Ferrarija, više Rolls Roycea, BMW-a, McLarena...

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Iako je jedan od četvorice sportista koji su u karijeri zaradili više od milijardu dolara, pojavile su se nedavno priče o njegovim financijskim problemima koji su i razlog što bismo ga opet trebali vidjeti u ringu nakon što je krajem 2018. odradio ekshibicijsku borbu protiv Tenshina Nasukawe.

- Imam velike vijesti. Floyd Mayweather Jr. vraća se iz penzije i službeno je potpisao ugovor za ekshibicijski meč protiv YouTube senzacije Logana Paula (25) - rekao je prije dva mjeseca novinar Mike Feinberg.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My garage looking like an indoor dealership with a few light toys.

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.