open-navfaktor-logo
search
Trener Rome
Fonseca popravljao mikrofon, a onda priznao da traži konkurenciju Džeki
Zajedno s direktorima u potrazi smo za ofanzivnim igračima, rekao je trener Rome, koji je priznao da bi Politana, čiji se transfer na Olimpico izjalovio, rado vidio u redovima svog tima
18.01.2020. u 16:11
get url
text

Sastav Rome u 20. kolu Serie A gostuje kod Genoe, a pred polazak na ovo gostovanje predstavnicima medija obratio se trener Vučice Paolo Fonseca.

- Igrači su u dobrom stanju. Ne razmišljam o tome da mijenjam formaciju 4-2-3-1, iako su Kolarov i Florenzi suspendovani. Santon i Spinazzola će igrati - rekao je Fonseca, koji je bio primoran popravljati mikrofon na početku press konferencije.

U utakmici osmine finala Kupa Italije protiv Italije Roma je ostala bez Perottija, a portugalski stručnjak je priznao da klub traži pojačanja u napadu.

- Perotti je dobio udarac protiv Parme i neće igrati, tako da smo malo kratki sa sastavom. Na raspolaganju su nam Kluivert za lijevu i Cengiz za desnu stranu. Zajedno s direktorima u potrazi smo za ofanzivnim igračima - naglasio je trener Rome, koji je priznao da bi Politana, čiji se transfer na Olimpico izjalovio, rado vidio u redovima svog tima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.