Fotka iz mladosti uzburkala javnost: Otkrivena velika tajna Monice Belluci?

Objavljeno: 02.06.17 u 10:56

Vatrena Italijanka jedna je od najzgodnijih žena svijeta. Naravno, radi se o 52-godišnjoj Monici Bellucci kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe kolegice. 

Monica Belluci
Monica Belluci

Prelijepa crnka često je isticala u intervjuima kako se baš nikada nije podvrgnula estetskim operacijama te kako svoj izgled može zahvaliti genetici i pravilnoj njezi.

 Ali na početku svoje karijere koju je gradila 90-ih godina prošloga stoljeća, Monica je izgledala nešto drugačije, a fotografija koja je počela kružiti Instagramom izazvala je histeriju među obožavateljima.

 

#monicabellucci #bellucci #90s #model #summer

Objavu dijeli Monica Bellucci💋 (@bellabelluccifan)

Osim što je naravno na slici u mlađim danima, tačnije u svojim dvadesetima, mnogi su primijetili kako njezino lice izgleda drugačije te posumnjali u to kako se jedna od najljepših žena na svijetu ipak poslužila čarima estetske hirurgije, kako bi i u šestom desetljeću izgledala ovako zanosno.

No bilo je i onih koji su kratko komentirali kako nije riječ o ničemu drugom, nego o normalnom procesu starenja.

- Ne bojim se starenja, bojim se samo bolesti. Sanjam samo o tome da sam zdrava do 150. godine, da nastavljam piti cappuccino sa svojim prijateljima te da mirno umrem u snu - jednom je prilikom rekla.

Ostavljamo vam da prosudite sami, ali ako je i imala estetskih operacija, one su odrađene vrhunski.