open-navfaktor-logo
search
Čudne okolnosti
FSBiH najavio TV prijenos, Velež demantovao, navijači Rođenih bijesni
Administracija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u sprezi sa Sektorom za sport u bh. kući fudbala, koja rukovodi Premijer ligom, još jednom je zakazala.
12.09.2020. u 11:37
get url
text

Na zvaničnoj stranici FSBiH, kao i pred svako kolo, najavljene su utakmice 7. kola Premijer lige BiH. Uz mjesto i satnicu naznačeno je i koje utakmice će biti u TV prijenosu, a takva oznaka postavljena je i uz utakmicu Olimpik - Velež, koja se igra danas od 16.30 sati na Grbavici.

Međutim, iz mostarskog kluba obavijestili su navijača da TV prijenosa utakmice sa Otoke neće biti.

- U okviru sedmog kola Premijer lige BiH Rođeni će na Otoci odmjeriti snage sa Olimpikom. Nažalost, ova utakmica neće biti u direktnom TV prijenosu, kako je ranije najavljeno. Sretno Rođeni - objavio je FK Velež.

Navijači Rođenih su bijesni, poštu Arena Sporta su "zatrpali" porukama negodovanja, a na Facebooku su "objavili rat" ovoj TV kući.

Inače, u TV rasporedu Arena Sporta za subotu nije ni najavljena utakmica Olimpik - Velež, nego samo meč Zrinjski - Mladost koji se igra od 20 sati. Arena je za danas u 14 sati najavila novu emisiju pod nazivom "Kao nekada", a od 17 sati multiprijenose sa terena bivše Jugoslavije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.