open-navfaktor-logo
search
Podrška s tribina
FSBiH se zahvalio navijačima, pa pokušao opravdati lošu partiju protiv Danske
Zmajevi su poslije dugo vremena zaigrali pred publikom, a da su u FSBiH bili malo uporniji možda su i izabranici Ivayla Peteva i protiv Crne Gore na Grbavici mogli imati podršku navijača.
06.06.2021. u 23:25
get url
text

Ovako, FSBiH se nakon još jednog poraza i 13 utakmica u nizu bez pobjede, zahvalio dijelu navijača koji je na stadionu Brondby dao podršku našoj selekciji u porazu od Danske (2:0).

VEZANI TEKST - Produžen crni niz: Prekidi Danske kobni za loše i bezidejne Zmajeve

- Fudbalski savez BiH zahvaljuje navijačima koji su večeras u Danskoj bodrili bh. reprezentativce, bez obzira na to što su poraženi na stadionu Brondby. Hvala svim navijačima, a posebno BH Fanaticosima koji su tokom čitavog susreta stvarali atmosferu koja je igrače motivisala i davala snagu da se bore do posljednjeg sudijskog zvižduka - navodi se u saopćenju na zvaničnoj stranici Saveza.

I ovu priliku FSBiH iskoristio je da opravda još jednu lošu partiju naših najboljih fudbalera.

- Sigurno da im nije bilo lako igrati protiv ekipe koja je u top formi, pred početak Evropskog prvenstva, zato se rukovodstvo, stručni štab te igrači još jednom iskreno zahvaljuju svim navijačima na podršci - dodali su iz FSBiH.

Bit će zanimljivo čitati "zahvalnice navijačima" nastavi li naša najbolja selekcija igrati na nivou na kakvom je bila danas, ali i u susretu protiv Crne Gore, naravno ukoliko sličnih "zahvalnica" bude.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.