Transfer sapunica

Fudbaler koji nije Interov "koči" transfer Edina Džeke?

Objavljeno: 01.07.2019. u 15:54

Iako su se sredinom prošle sedmice dva kluba skoro dogovorila o transferu Dijamanta za 12 miliona eura uz nekog od mlađih fudbalera, situacija se zakomplikovala

Edin Džeko

Nekoliko sedmica već traje sapunica o transferu Edina Džeke iz Rome u Inter. Iako su brojniji mediji na Čizmi najavljivali ovaj posao kao gotovu stvar, čini se da ipak nije sve tako lako i jednostavno. Kako piše Corriere dello Sport, glavni "krivac" je Vučica, a glavni uzrok je fudbaler koji niti je Romin, niti je Interov.

Naime, iako su se sredinom prošle sedmice dva kluba skoro dogovorila o transferu Dijamanta za 12 miliona eura uz nekog od mlađih fudbalera, situacija se zakomplikovala, a sve zbog najnovijeg Rominog interesa za Cagliarijevog Nicolu Barella, najboljeg mladog veznjaka Serie A kojeg je već "pikirao" Inter.

Mladi fudbaler iznenada je postao glavni "kočničar" realizacije transfera kapitena fudbalske reprezentacije BiH, a nova runda pregovora Rome i Intera zakazana je za danas.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije