open-navfaktor-logo
search
Novi selektor
Fudbalski savez BiH u subotu predstavlja Dušana Bajevića
Iskusni 71-godišnji stručnjak na poziciju selektora Zmajeva imenovan je 21. decembra prošle godine
23.01.2020. u 12:09
get url
text

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u 2020. godinu ušla je s novim selektorom, nakon što je Dušan Bajević imenovan za nasljednika Roberta Prosinečkog.

Kuća bh. fudbala za 25. januar zakazala je press konferenciju na kojoj će domaćoj javnosti predstaviti novog selektora našeg nacionalnog tima.

Iskusni 71-godišnji stručnjak na poziciju selektora Zmajeva imenovan je 21. decembra prošle godine, no tom prilikom novinari nisu bili u mogućnosti postaviti pitanja selektoru i predsjedniku Saveza Elvedinu Begiću.

Na press konferenciji koja je zakazana za subotu u 11 sati u zgradi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (N/FSBiH) novinari će imati prvu priliku da postave pitanja legendarnom bosanskohercegovačkom treneru koji još nije odabrao stručni štab s kojim će sarađivati, makar o tome javnost nije upoznata.

Za očekivati je da će jedno od prvih novinarskih pitanja biti u vezi s budućim saradnicima, kao i za povratak Senada Lulića u nacionalni tim.

Povratak kapitena rimskog Lazija prva je pobjeda legendarnog fudbalera mostarskog Veleža na funkciji selektora. Princ s Neretve uspio je ubijediti Lulića da se vrati među Zmajeve, a njegov povratak kasno sinoć je potvrdio i N/FSBiH na zvaničnoj internet stranici.

Prva pobjeda na terenu od Bajevića na klupi BiH očekuje se 26. marta, kada se Zmajevi u polufinalu baraža Lige nacija za plasman na EURO 2020 sastaju sa Sjevernom Irskom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.