open-navfaktor-logo
search
Teške optužbe
Fukare znaju ko je "uzeo" 30.000 KM za utakmicu protiv GOŠK-a
Na okupljanju isred zapadne tribine stadiona Tušanj, predstavnik navijača iznio je i teške optužbe na račun bivšeg rukovodstva
22.06.2019. u 21:47
get url
text

Predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda, Sead Kozlić demantovao je dio ranije objavljenih informacija vezanih za stanje u klubu, ali se složio sa navodima o teškoj finansijskoj situaciji.

Prvi čovjek Slobode danas je kazao kako u ovom trenutku klubu nisu potrebni navijački protesti već mir, kako bi se ekipa mogla pripremati za novu sezonu.

Oko stotinjak navijača i simpatizera Slobode danas se u 18.30 sati okupilo ispred zapadne tribine stadiona Tušanj, kako bi javno iskazali nezadovoljstvo stanjem u klubu ali otkrili i svoja saznanja koja do sada nisu bila poznata javnosti.

– Ni u bilo kojem slučaju ne podrzavamo ovu "Upravu". Želimo se ograditi i reći da ništa nemamo sa njima, mi smo samo navijači koji žele bolju Slobodu i sa konačno ispravnom i poštenom upravom. Kao što već znate naš klub puni 100 godina postojanja ove godine, nadamo se da će nas ova nemila situacija oko kluba spojiti da započnemo konačno tu borbu protiv lopova, varalica, menadžera koji nam uništavaju klub zajedno sa svim dosadašnjim "predsjednicima" - saopćile su Fukare u ranijem pozivu na protestno okupljanje.

Na okupljanju isred zapadne tribine stadiona Tušanj, predstavnik navijača iznio je i teške optužbe na račun bivšeg rukovodstva i pojedinih igrača da su prodali utakmicu protiv GOŠK-a za iznos od 30.000 KM kojeg su kasnije podijelili.

– Zlatan Nalić, Senad Mujkanović, Muamer Adžem, Aleksandar Ignjatović i Perica Ivetić uzeli su 30.000 KM za utakmicu sa GOŠK-om, oni su podijelili taj novac. Ako želimo promjene moramo svi biti zajedno, pozivam vas da se okupimo u što većem broju naredni put - istakao je predstavnik navijačke grupe Fukare, prenosi Sport1.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.