Glumac ponovo u bolnici: Legendarnom Ljubiši Samardžiću život visi o koncu

Objavljeno: 15.06.17 u 12:40

Zdravstveno stanje glumca Ljubiše Samardžića ne popravlja se, nažalost, ni pored svih napora ljekara Kliničkog centra Srbije, gdje je legendarni Smoki već gotovo mjesec na bolničkom liječenju, prenose “Novosti“.

Samardžić: Teško zdravstveno stanje
Samardžić: Teško zdravstveno stanje

U Klinici za hematologiju KCS Samardžić je pod stalnom terapijom i medicinskim nadzorom, ali zbog više udruženih bolesti život mu visi o koncu.

Iako se poslije operacije tumora na mozgu kojoj je podvrgnut u decembru prošle godine činilo da se glumac dobro oporavljao, pogotovo kad je počeo da se pojavljuje u javnosti, njegovo zdravstveno stanje se, ipak, iskomplikovalo.

Na Kliniku za hematologiju smješten je zbog leukopenije, odnosno jako smanjenog broja leukocita u krvi, ali sve dodatno komplikuje i hronična limfocitna leukemija od koje Samardžić boluje. Ni neurološko stanje glumca nije dobro, prenose srbijanski mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima, ljekari ne mogu da daju nikakve prognoze, a u glumčevo liječenje uključeni su doktori najrazličitijih specijalnosti, zbog nekoliko udruženih bolesti koje Samardžić ima.