navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Posljednja epizoda

Glumci iz "Teorije velikog praska" se emotivno oprostili od ove hit serije

Oproštaj na društvenim mrežama je prva objavila Kaley Cuoco (Penny), koja je objavila fotografiju glumačke ekipe sa kojom je surađivala posljednjih 12 godina

Objavljeno: 17.05.2019. u 22:47
get url
text
Teorija velikog praska

Nakon 12 godina snimanja, serija "Teorija velikog praska" je sinoć došla do svog kraja, a glumačka ekipa se emotivno oprostila od ove hit humoristične serije.

Oproštaj na društvenim mrežama je prva objavila Kaley Cuoco (Penny), koja je objavila fotografiju glumačke ekipe sa kojom je surađivala posljednjih 12 godina.

- Posljednji naklon večeras – napisala je Cuoco uz fotografiju.

Također je objavila i fotografiju sa snimanja posljednje epizode, na kojoj se, pored nje, u već čuvenom apartmanu u kojem se odvija veći dio radnje vidi i njen kolega Jim Parsons (Sheldon Cooper).

Objavila je i fotografiju nazvanu "posljednja večera sa mojom TV porodicom", na kojoj se vidi glumačka ekipa kako uživa u zajedničkoj večeri.

- Bilo je poput smrti. Proveli smo dugo, dugo vremena skupa – kazala je Cuoco u četvrtak tokom gostovanja na CBS-u, prenosi Daily Mail.

Glumac Johnny Galecki (Leonard Hofstadter) je objavio fotografiju sa snimanja posljednje scene sa Kaley, koja glumi njegovu suprugu Penny.

- Snimanje posljednje scene Leonarda i Penny – napisao je uz fotografiju.





Jim Parsons je objavio fotografiju zajedničkog zagrljaja cijele glumačke ekipe nakon snimanja posljednje scene.

- Bilo je teško odabrati pravu fotografiju za ovaj post, pa evo fotografije nas dok se grlimo nakon snimanja posljednje grupne scene – napisao je Parsons.

Kunal Nayyar, koji glumi Raja Koothrappalija, je podijelio istu fotografiju sa posljednje večere koju je podijelila i Kaley, opisvaši je kao "raj".

Melissa Rauch je objavila seriju fotografija nastalih u posljednjim godinama, još od vremena kada se tek pojavila u ulozi Bernadette Rostenkowski.



Mayim Bialik, koja glumi Amy Farrah Fowler, je objavila kratku poruku.

- Oj. Emocije – napisala je.





"Teorija velikog praska" je prvi put prikazana 2007. godine, a radnja serije je pratila živote skupine prijatelja koji gaje strast prema nauci. Serija je osvojila veliki broj nagrada, a Jim Parsons je višestruki dobitnik nagrada za najboljeg glumca.

Posljednja epizoda je emitirana sinoć.