Priznanje

Glumica Kirstie Alley priznala da je John Travolta ljubav njenog života

Objavljeno: 24.08.2018. u 04:26

Američka glumica Kirstie Alley (67) progovorila je o svom ljubavnom odnosu s kolegom John Travoltom (64), piše People. 

- Skoro sam pobjegla i udala se za Johna. Voljela sam ga i još uvijek ga volim. Da tada nisam već bila u braku, pobjegla bih i udala se za njega - rekla je Kirstie, te se našalila da bi se sada vozila u privatnom avionu kojeg Travolta posjeduje.

Oboje su scijentolozi, a zajedno su počeli glumiti 1989. u filmu "Gle tko to govori" te u njegovim nastavcima 1990. i 1993.

Osim što je glumica pričala o Travolti i njihovom odnosu, spomenula je i Patrick Swayzeja, koji je preminuo 2009. u 58. godini života.

- Poljubila sam ga i voljela bih da sam imala aferu s njim, ali on je bio oženjen, a ja se pouzdam u vjernost. 
Kada ste na putu i snimate film, vrlo lako je zaljubiti se u svog kolegu - rekla je Alley koja je godinu dana snimala seriju "Sjever i jug" sa Swayzejem kada su joj se i razvili osjećaji prema njemu.

Iako ju je privlačio Patrick, 2013. je rekla radijskom voditelju Howardu Sternu (64) da nikada nije imala osjećaje za nekoga, kao što je za Travoltu. Također, ljubav je bila obostrana, ali je ona tada bila u braku s članom "Spasilačke službe" Parkerom Stevensonom (66), pa s Johnom nije ništa bilo.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije