Glumica progovorila o životu sa Oliverom Frljićem: Već godinama živim u strahu

objavljeno: 08.01.2018. u 13:20

Glumica Linda Begonja već je pet godina u vezi s redateljem Oliverom Frljićem . Iako o svom privatnom životu rijetko javno govore Zadranka je odlučila s medijima podijeliti dio njihove intime.

Otkrila je kako izgleda život uz Frljića, ali i zbog čega već godinama živi u strahu. Taj strah zasigurno je još i veći nakon neugodne provale u njihov zajednički stan u martu 2016. godine.

Teško je nekome sa strane shvatiti kako izgleda život uz "nacionalnog izdajnika Frljića". Poražavajuće je da je u Hrvatskoj svako različito mišljenje i svaka različitost izložena iznimnoj agresiji i podmuklim metodama psihičke torture koja duboko zalazi u sferu intime.

- U toj situaciji postaješ nesiguran, tužan i obeshrabren. Živim u strahu jer u proteklih 26 godina nisam vidjela, a ni danas ne vidim promjenu. Vidim samo eroziju društva- izjavila je Linda.

U posljednje vrijeme par svoju ljubav održava na daljinu zbog Frljićevih angažmana. No, to im, govori glumica, ne predstavlja problem.

- Uvijek pronađemo slobodnog vremena, tako da, kad god mogu, otputujem Oliveru. To nam nikad nije bio problem. Važno je povjerenje, biti onakav kakav jesi. Ne vjerujem u izreku – daleko od očiju, daleko od srca- zaključila je Begonja za Story.