open-navfaktor-logo
search
Zvijezda se budi
Govedarica: Na Grbavici želimo pokazati kvalitet
Zvijezdu 09 u narednom kolu očekuje gostovanje na Grbavici
22.10.2018. u 15:38
get url
text

Miljan Govedarica zaslužan je što je Zvijezda 09 stigla do druge ovosezonske pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon iznenađujuće pobjede protiv Slobode u Tuzli s visokih 0:3, ekipa Darka Nestorovića je osvojila puni plijen i protiv GOŠK-a na stadionu u Ugljeviku.

- Utakmica sa Goškom nije bila na zavidnom nivou, zbog terena koji je bio težak za igru. Najbitnije je da smo zabilježili pobjedi kojom smo pobjegli sa začelja tabele. Pobjedom smo potvrdili da nismo slučajno dobili Slobodu na Tušnju i da se ekipa diže iz utakmice u utakmicu. Nadam se da ćemo nastaviti pružati dobre partije i da ćemo do kraja polusezone biti u sigurnoj zoni. Gol koji sam postigao mnogo mi znači, ali najbitnija je pobjeda ekipe - rekao je Miljan Govedarica.

Zvijezdu 09 u narednom kolu očekuje gostovanje na Grbavici.

- Protiv Željezničara igrat ćemo rasterećeno, bez velikog rezultatskog pritiska jer igramo protiv ekipe koja je jedna od najboljih u Premijer ligi BiH. Nismo favoriti, ali želimo da pokažemo da imamo kvalitet i da se vratimo neporaženi sa Grbavice – zaključio je Govedarica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.