open-navfaktor-logo
search
Tragedija
Gradonačelnik Banje Luke potvrdio: Banjalučaninu koji je jutros preminuo, od korone umrli i otac i majka
Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić potvrdio je danas da su 51-godišnjem Banjalučaninu koji je preminuo jutros na banjalučkoj Klinici za infektivne bolesti, a koji je bio pozitivan na koronavirus, ranije preminuli i otac i majka, također pozitivni na COVID-19.
16.04.2020. u 15:02
get url
text

Kao što smo jutros objavili, ovaj pacijent nije imao hronična udružena oboljenja, a bio je hospitalizovan 21 dan u Klinici za infektivne bolesti u Banjoj Luci.

- Ovo se ne dešava nekom drugom, nego tu pored nas, a nažalost i globalno. Svaki put kada pomislite da idete na okupljanje, pomislite da neko može i da oboli i da umre. Proteklih dana, ipak, ima razloga za optimizam. Nešto manje je novoboljelih u Banjoj Luci, ranije je to bilo u prosjeku deset dnevno, a sada je nešto manje – kazao je Radojičić.

On je poručio da su se u Banjoj Luci "konačno susrele dvije krivulje", onih koji su ozdravili i onih koji su i dalje aktivni, odnosno bolesni.

Kazao je da su naredni dani "izazovni", prije svega zbog vjerskih praznika i neradnih dana u RS-u, te još jednom apelovao na građane da budu oprezni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.