Abdulah Skaka

Gradonačelnik na crvenom ćilimu u najljepšem društvu

Objavljeno: 23.08.2019. u 20:35 Autor: E. H.

Bosanskim ćilimom smo večeras, posljednji dan Sarajevo Film Festivala prošetali u najljepšem društvu, sa roditeljima i djecom, članovima udruženja Colibri iz Sarajeva, napisao Skaka na Facebooku. 

Bosanskim ćilimom smo večeras, posljednji dan Sarajevo Film Festivala prošetali u najljepšem društvu, sa roditeljima i djecom, članovima udruženja Colibri iz Sarajeva.

Napisao je to na Facebooku gradonačelnik Sarajeva, Abdulah Skaka, podijelivši fotografije s crvenog ćilima, na kojem je bio u društvu mališana s poteškoćama u razvoju.  

- Najvažnije je i nekada najteže izmamiti osmjeh na licu djeteta. Ali, kada u tome kao večeras uspijete onda sve što radimo dobiva jedan viši smisao i poruku, pa i ovogodišnji, najbolji do sad SFF. Hvala Aida Hrnjić, predsjednici udruženja što je okupila ovo ugodno i veselo društvo. Do naredne godine - napisao je Skaka.  

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije