open-navfaktor-logo
search
Uz proteste
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić obukao radno odijelo i kosio travu
Bandić je košnjom trave na sjeveroistočnom travnjaku Meštovićeva paviljona obilježio završetak radova na preuređenju Trga žrtava fašizma uz proteste građana koji su zahtijevali njegovu ostavku
19.10.2018. u 19:18
get url
text

Nakon što je na sudu oslobođen optužbi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obukao je zeleno odijelo kakvo nose radnici Zrinjevca te krenuo u košnju trave oko bivše džamije. 

Bandić je košnjom trave na sjeveroistočnom travnjaku Meštovićeva paviljona obilježio završetak radova na preuređenju Trga žrtava fašizma uz proteste građana koji su zahtijevali njegovu ostavku.

Bandić je na Trgu žrtava došao odjeven u odoru Zrinjevca te je odmah krenuo kositi travu što je praćeno burnom reakcijom okupljenih 30-ak demonstranata, koji su uz transparent „Vratite magnoliju!“ zvižducima i sirenama pratili njegov dolazak i glasno zahtjevali njegovu ostavku.

U jednom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna između demonstranata i okupljenih iz pratnje gradonačelnika.

Gradonačelnik Bandić je iznenada napustio Trg vidno uznemiren, odbivši davati izjave brojnim novinarima, te je uz pratnju sjeo u službeni automobil i odvezao se, prenosi Index.hr.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.